Skip to content

Bli med på Kvinner og Kraft 2024

Datoen for LVK kvinnenettverkets tredje samling er satt til 11.-12. mars 2024 – meld deg på allerede nå!

Vi gjentar suksessen fra tidligere år, og inviterer til nok et Kvinner & Kraft arrangement. Invitasjonen går ut til alle kvinnelige politikere og administrativt ansatte i LVKs medlemskommuner som vil lære mer om kraft, energi og miljø. Kvinner og Kraft 2024 arrangeres på Gardermoen, 11.-12. mars fra lunsj til lunsj. Nytt av året er at vi også tilbyr et “Lynkurs i LVK-saker” fra kl. 09.00-11.00 mandag 11. mars, i forkant av arrangementet. Dette er et tilbud til nye tillitsvalgte og ansatte i administrasjonen  i våre vertskommuner, samt for dere som ønsker en generell oppfriskning i LVK-saker.

Programmet er straks klart, og vil også denne gangen bli krydret med inspirasjonsforedrag av kvinner som har utmerket seg på en eller annen måte!

Sett av 11.-12. mars 2024 og la deg inspirere av dyktige kvinner som har fått det til både innen- og utenfor kraftsektoren.

Vi ber deg notere datoen i kalenderen, og meld deg på med det samme. Ved påmelding før 20. desember får du også 50% rabatt på deltakerpris. Påmeldingsskjema finner du her.

Vi håper på et stort fremmøte – dere er alle hjertelig velkomne!

Tilknyttet arrangement