Skip to content

Blir du med på Kvinner og Kraft 2024?

Et arrangement som passer for alle kvinnelige politikere og administrativt ansatte i LVKs medlemskommuner som vil lære mer om kraft, energi og miljø.

Vi gleder oss stort til Kvinner og Kraft 11.-12. mars 2024, denne gangen på Gardermoen.

Nytt av året er at vi også tilbyr et «Lynkurs i LVK-saker» fra kl. 09.00-11.00 mandag 11. mars, i forkant av hovedarrangementet – som går fra lunsj til lunsj. Lynkurset er et tilbud til nye tillitsvalgte og ansatte i administrasjonen i våre vertskommuner, samt for dere som ønsker en generell oppfriskning i LVK-saker.

Vi har mange spennende og viktige poster på programmet. Vi har lagt opp til et faglig program som skal favne både nybegynnere og de som har jobbet med energispørsmål i kommunene over tid. Som foredragsholdere har vi, foruten de dyktige kvinnene i LVKs landsstyre og sekretariat, invitert personer i sentrale posisjoner hos blant annet Statnett, NVE, Hafslund, og Statkraft – som tilfeldigvis alle er kvinner. Vi har også invitert dyktige kvinner fra Energi- og miljøkomiteen til politikerdebatt, med påfølgende rom for spørsmål fra salen! Tradisjonen tro, har vi også i år lagt inn et inspirasjonsforedrag til å runde av dag 1, og denne gangen har vi vært så heldige å få med oss Siri Kristiansen. Her er det bare å glede seg!

Et detaljert program kommer straks, men allerede nå kan vi friste med sentrale teamer som naturkrisen og klimakrisen – hvordan alt henger sammen med alt, vertskommunenes rolle i det grønne skiftet, morgendagens kraftutbygging, paneldebatt om fornybarutbygging, effektutvidelser i vannkraft – dets potensiale og barrierer, samt mye mer!

Det er allerede flere påmeldte, men vi ønsker mange flere. Bli med og la deg inspirere av dyktige kvinner som har fått det til både innen- og utenfor kraftsektoren. Meld deg på nå!

Vi har også nå et «early bird» tilbud som gir veldig gunstig deltakerpris med 50% rabatt dersom du melder deg på innen 20. desember.

Påmeldingsskjema finner du her.

Tilknyttet arrangement