Skip to content

Kvinner og Kraft 2023 – et høyaktuelt og spennende program har tatt form!

Meld deg på før 31. desember 2022 og få 50% medlemsrabatt

Kvinner og Kraft er et arrangement for alle kvinnelige politikere og administrativt ansatte i LVKs medlemskommuner som vil lære mer om kraft, energi og miljø. Programmet favner både nybegynnere, og de som har jobbet med energispørsmål i kommunene over tid.

LVKs første Kvinner og Kraft ble arrangert i mars i år – og det med stor suksess. Målet for Kvinner og Kraft 2023 har derfor vært å skape et program minst like innholdsrikt og spennende – og nå ser vi konturene av noe vi mener vil bli veldig bra! På talerlisten har vi fått med oss blant annet Kristin Lind fra Fornybar Norge, leder av energi- og miljøkommiteen Marianne Sivertsen Ness, nestleder i Naturressurskommunene Hanne A. Velure, Solfrid Flateby, prisvinnende foredragsholder og inspirator, samt flere dyktige kvinner fra LVKs landsstyre og sekretariat. Endelig program finner du her.

Sett av 6.-7. mars 2023 til spennende innlegg og faglig påfyll på flotte Lily Country Club – beleilig plassert mellom Oslo og Gardermoen. Bli med og la deg inspirere av dyktige kvinner som har fått det til både innen- og utenfor kraftsektoren.

Vi har utvidet fristen for påmelding til rabattert pris – ved påmelding innen 31. desember gir vi våre medlemmer halv pris på deltakerpris. Trykk her for å melde deg på.

Tilknyttet arrangement