Skip to content

Se opptak av webinarene fra LVKs folkevalgtopplæring

Opptakene vil være tilgjengelige for våre medlemskommuner i en begrenset periode.

Som et ledd i folkevalgtopplæringen har LVK arrangert to grunnleggende webinarer. Første webinar ble arrangert 29. november under tittelen “Grunnleggende og LVK”. Webinar nr. 2 gikk av stabelen onsdag 13. desember, og temaet var “Grunnleggende om kraftinntekter”.

Det var stor oppslutning med ca 150 deltakere pr. webinar. Allikevel har vi mottatt mange henvendelser fra medlemskommuner som ikke har hatt anledning til å delta. Vi har derfor lagt ut opptak av webinarene, som dere finner på siden for folkevalgtopplæring på lvk.no. Det er kun innloggede brukere fra våre medlemskommuner som har tilgang til dette innholdet. Har du ikke en bruker, kan du enkelt opprette en ved å klikke på logg inn knappen i øvre høyre hjørne. Alle med en kommune e-postadresse fra en medlemskommune blir automatisk godkjent ved opprettelse av ny bruker. Har du ikke en kommune e-post, må det godkjennes manuelt i systemet.

LVK har i tillegg utarbeidet et sett med foiler som medlemskommunene kan ta i bruk som en del av folkevalgtopplæringen, disse finner du på samme side som webinarene. Ta gjerne kontakt med sekretariatet hvis dere har spørsmål til innholdet i presentasjonene. Vi oppfordrer alle LVKs medlemskommuner til å gjøre bruk av disse foilene!

Ved behov lager vi gjerne et mer skreddersydd opplegg for folkevalgtopplæring i deres kommune. LVKs leder stiller gladelig opp dersom en medlemskommune ønsker hans deltakelse på folkevalgtopplæring i kommunen. Ta kontakt med leder Jon Rolf Næss for å avtale nærmere.

Ta kontakt med leder eller sekretariatetet:

Jon Rolf Næss
Leder
Stein Erik Stinessen