Skip to content

Programmet for Kvinner og Kraft 2024 er nå klart

Ta turen til Gardermoen 11.-12. mars – her får du masse faglig påfyll og nyttig inspirasjon til videre arbeid.

Kvinner og Kraft er et arrangement for alle kvinnelige politikere og administrativt ansatte i LVKs medlemskommuner som vil lære mer om kraft, energi og miljø. I år arrangeres Kvinner og Kraft på Gardermoen, 11.-12. mars fra lunsj til lunsj. Nytt av året er at vi også tilbyr et “Lynkurs i LVK-saker” i forkant av hovedprgrammet, og er et tilbud til nye tillitsvalgte og ansatte i administrasjonen  i våre vertskommuner, samt til dere som ønsker en generell oppfriskning i LVK-saker.

Målet med Kvinner og Kraft er å kunne by på et dagsaktuelt, innholdsrikt og spennende program, og å skape en arena hvor deltakere kan lære av- og dele med hverandre. På talerlisten i år har vi med oss blant annet Kristin Lian, administrerende direktør i Hafslund Eco, Mari Hegg Gundersen, seksjonssjef tilsynsavdelingen i NVE, Marianne Holmen, leder for vannkraftutvikling i Statkraft, Ann Iren Myrheim, leder Næring og Reiseliv, Eigedomsskatt og Energi i Bremanger kommune, samt flere dyktige kvinner fra LVKs landsstyre og sekretariat. Tradisjonen tro arrangeres det også i år en politikerdebatt, hvor vi foreløpig kan bekreftet at Gro Anita Mykjåland fra Energi- og miljøkommiteen  og Tina Bru fra Finanskomiteen stiller. Som om ikke det er nok, så har Siri Kristiansen, programleder og stand-up komiker, takket ja til å holde et forrykende inspirasjonsforedrag for oss.

Hele programmet finner du her.

Sett av 11.-12. mars 2024 til spennende innlegg og faglig påfyll på Gardermoen. Bli med og la deg inspirere av andre som har fått det til både innen- og utenfor kraftsektoren.

Det er fortsatt plasser igjen til rabattert pris – så her er det førstemann til mølla.

Klikk her for å melde deg på.

Tilknyttet arrangement