Skip to content

Til alle kraftfulle kvinner i LVK - her er oppdatert informasjon om "Kvinner og Kraft"

Vi legger til grunn at arrangementet Kvinner og Kraft vil gå som planlagt i Oslo 17.-18. januar.

De nasjonale restriksjonene som ble vedtatt 15. desember skal vare til 12. januar 2022, som er fem dager før arrangementet. Om restriksjonene forlenges, har vi satt av dagene 7.-8. mars 2022 i reserve. Det vil i såfall bety at vi samles på selve kvinnedagen. Alle som er påmeldt vil da automatisk bli påmeldt til 7.-8. mars, men dette vil alle påmeldte få mer informasjon om dersom det skulle bli aktuelt å endre dato.

Vi følger situasjonen nøye og vil selvsagt planlegge arrangementet slik at alle smittevernregler kan overholdes. Vi håper imidlertid at arrangementet lar seg gjennomføre som opprinnelig planlagt og gleder oss uansett til en fysisk samling enten i januar eller i mars. Hold av datoene inntil videre. Nærmere informasjon kommer på nyåret.

Vi kan uansett friste med et spennende faglig program som favner både nybegynnere og de som har jobbet med energispørsmål i kommunene over tid. På talerlisten har vi fått med oss Olje- og energiminister Marte Mjøs Persen, konsernsjef i Statnett Hilde Tonne, NVEs direktør for energi og konsesjon Inga Nordberg, samt kvinner fra LVKs sekretariat.

Vi kan også avsløre inspirerende foredrag fra de to gründerne bak Sisters in Business (SiB) som fikk pris for å få innvandrerkvinner i jobb, samt fra kvinnene bak selskapet Feddie Ocean Destillery som ble presentert på NRK under tittelen «Kvinner og whisky skal redde Fedje».

Sett av 17.-18. januar 2022 (og 7.-8. mars) til nettverkssamling i Oslo, og la deg inspirere av dyktige kvinner som har fått det til både innen- og utenfor kraftsektoren.

Vi håper på et stort fremmøte – dere er alle hjertelig velkomne!

Pris: 1155 kr inkl. moms.
Pris inkluderer: 1 overnatting, 2-dagers seminar med lunsj, samt middag og velkomstdrink første dag.

For påmelding klikk her!

Tilknyttet arrangement