Skip to content

Velkommen til «Kvinner og Kraft» 17.-18. januar 2022 – Påmeldingen er åpnet!

Til alle kvinnelige politikere og administrativt ansatte i LVKs medlemskommuner som vil lære mer om kraft, energi og miljø. Nå kan du melde deg på kvinnenettverkets første samling i Oslo 17.-18. januar 2022 – fra lunsj til lunsj.

LVKs nettverk for kvinner ble etablert våren 2021, med et formål om økt engasjement blant kvinner innen kraftsaker som berører kommunene og mer generell energipolitikk.

Vi kan friste med et spennende faglig program som favner både nybegynnere og de som har jobbet med energispørsmål i kommunene over tid. På talerlisten har vi fått med oss Olje- og energiminister Marte Mjøs Persen, konsernsjef i Statnett Hilde Tonne, NVEs direktør for energi og konsesjon Inga Nordberg, samt kvinner fra LVKs sekretariat.

Vi kan også avsløre inspirerende foredrag fra de to gründerne bak Sisters in Business (SiB) som fikk pris for å få innvandrerkvinner i jobb, samt fra kvinnene bak selskapet Feddie Ocean Destillery som ble presentert på NRK under tittelen «Kvinner og whisky skal redde Fedje».

Sett av 17. og 18. januar 2022 (fra lunsj til lunsj) til nettverkssamling i Oslo, og la deg inspirere av dyktige kvinner som har fått det til både innen- og utenfor kraftsektoren.

Vi håper på et stort fremmøte – dere er alle hjertelig velkomne!

Pris: 1155 kr inkl. moms.
Pris inkluderer: 1 overnatting, 2-dagers seminar med lunsj, samt middag og velkomstdrink første dag.

For påmelding klikk her!

Tilknyttet arrangement