Skip to content

Kvinner og Kraft 2023 – dette vil du ikke gå glipp av!

Programmet er både inspirerende, spennende og faglig – med viktige og høyaktuelle temaer.

Kvinner og Kraft er et arrangement for alle kvinnelige politikere og administrativt ansatte i LVKs medlemskommuner som vil lære mer om kraft, energi og miljø. Programmet favner både nybegynnere, og de som har jobbet med energispørsmål i kommunene over tid.

LVKs første Kvinner og Kraft ble arrangert i mars i år – og det med stor suksess. Målet for Kvinner og Kraft 2023 har derfor vært å skape et program minst like innholdsrikt og spennende som i fjor. På talerlisten har vi fått med oss blant annet statssekretær Kjersti Bjørnstad, Kommunal- og distriktsdepartementet, Åslaug Haga, administrerende direktør i Fornybar Norge, samt Kristin Lind, direktør nett og kraftsystem i Fornybar Norge. Vi har også med oss leder av energi- og miljøkommiteen Marianne Sivertsen Ness, og komitemedlemmer Gro-Anita Mykjåland og Matilde Tybring-Gjedde, nestleder i Naturressurskommunene Hanne A. Velure, og Solfrid Flateby, prisvinnende foredragsholder og inspirator, samt mange av de dyktige kvinnene fra LVKs landsstyre og sekretariat. En ting er sikkert – det blir et høyaktuelt og spennende program!

Oppdatert program finner du her – med forbehold om at det kan forekomme endringer.

Sett av 6.-7. mars 2023 til spennende innlegg og faglig påfyll på flotte Lily Country Club – beleilig plassert mellom Oslo og Gardermoen. Bli med og la deg inspirere av dyktige kvinner som har fått det til både innen- og utenfor kraftsektoren.

LVK har besluttet å forlenge rabatten, da vi ønsker at så mange som mulig melder seg på. Trykk her for å melde deg på.

Ta kontakt med sekretariatet:

Chirsti Erichsen Hurlen

Har du meldt deg på regionmøtet for 2023?

LVKs regionmøter avholdes annethvert år, og fra februar til mars 2023 avholder LVK i alt syv regionmøter fordelt over hele landet. Regionmøtene er den viktigste møteplassen mellom medlemskommunene og LVK, og fra lunsj til lunsj blir deltakerne informert om aktuelle saker som berører deres kommunes interesser. Informasjonen skjer dels ved faglige foredrag, dels ved erfaringsutvekslinger, og det er god anledning for hver deltaker til å ta opp spørsmål som direkte angår egen kommune.

Tilknyttet arrangement